Dobbelte rullegardiner

Dobbelte rullegardiner på mål

Dagslys er dejligt. Det skaber liv og forstærker de farver du har valgt til møbler, vægge og dekoration. Men forestil dig, at du kan styre dagslyset, at du selv bestemmer om solen skal skinne ind og hvornår folk kan kigge ind af dine vinduer. Dette kan du gøre med dobbelte rullegardiner på mål. Du bestemmer selv om rullegardinerne skal stå åbne så der er udkig eller lukkede så du lukker af for lys og indkig. Vi tilbyder et flot udvalg af dobbelte rullegardiner på mål til alle husets rum - soveværelse, køkken, stue, badeværelser og børneværelser kan alle nyde godt af et lækkert dobbelt rullegardin. Se også vores store udvalg af tekstiler i flere farver, flotte mønstre og med de elegante monteringsprofiler kan dine gardiner også monteres med stil. Se videre på siden her eller kontakt os i dag for et tilbud.

dobbelte rullegardiner faber multishade

Mørklægning. Perfekt til soveværelset. De to mørklæggende stoffer sidder endnu tættere på hinanden, for at opnå maksimalt mørklægning.

dobbelte rullegardiner multishade faber gardiner

Stort udvalg af tekstiler i flere farver. Forskellige stribebredder. Ved at justere på gardinets position kan du regulere lysindfaldet med 3 forskellige positioner.

Multishade rullegardiner faber sort

Giv din indretning en ekstra dimension ved at lege med lysindfaldet gennem rullegardinets dobbelte stoflag af transparente og ikke-transparente striber.

multishade gardiner faber dobbelte rullegardiner

Elegant og stilrent design. Vælg dobbelte rullegardiner som fuldender stilen, i det rum de skal hænge.

rullegardiner mørklægning faber multishade

Med dobbelt rullegardin bestemmer du selv let, hvor meget lysindfald og privatliv du ønsker.

sort rullegardin multishade gardiner

Dit dobbelte rullegardin kan også udføres med en elegant monteringsprofil, som har en slank udformning og kræver mindre montageplads.

Se det flotte dobbelte rullegardin fra JAB. JAB har flere mønstre og farver at vælge imellem

De dobbelte rullegardin kan leveres med motor eller som manuel betjening.