Tilbehør markiser

Tilbehør markiser

Hos os finder du altid et stort udvalg af tilbehør til markiser. Få det maksimale ud af din markiseløsning hvad enten det drejer sig om en almindelig markise, en pergola eller dobbeltmarkiser. Vi forhandler for eksempel varmepaneler der kan leveres til alle markiser. Et varmepanel kan fastgøres på selve markisen på de fleste modeller, eller den kan monteres på en væg med de medfølgende rustfri beslag. Er din markise monteret på en væg der er mere udsat for vind og vejr end andre steder er det en god ide med en vindvogter. Vi fører forskellige modeller der blandt andet kan monteres på selve markisen. Vi forhandler også regnfølere der selv kører markisen ind i kassetten ved den mindste regn. Er markisen tiltænkt lange aftener på terrassen er de indbyggede terrassevarmere en god ide. Se også udvalget her på siden. Det er selvfølgelig også en mulighed at købe jeres nye markise med fjernbetjening der gør ind- og udrulningen let som en leg.

Stille motor til Firenze markisen. Denne nye teknologi giver en mærkbar støj lindring af automatisk styret markise. Ikke kun for husejere, men også for dem, der bor i et sted hvor der skal tages hensyn og til hospitaler og plejehjem. Støjen falder fra 65 til 40 DB. Stille motor er kun muligt til Frenze markisen.

Regnføler i forbindelse med sol/vind køre markise selv i ved den mindste regn. Vær opmærksom på censoren ikke kan reguleres efter hvor meget det regner.

Rullegardin i forbommen på markise er en genial opfindelse. Rullegardinet kan laves op til 210 cm i højden alt efter markise type det samme gælder betjeningen el / manuel. Vælg samme dug som markisen eller de gennemskinnelige markisedug.

Komfort til markisen

Vælg en række komfort muligheder til din markise og nyd sommeren under markisen. Der er mange muligheder hvad enten det gælder lys til de sene aften timer eller varme eller et rullegardin i forbommen for læ eller indkik.

Dobbelt terrassevarmer. Har du købt en Faber syncra markise og ønsker varme på begge sider er der en løsning med 1400 W eller 2000 W. Betjening via fjernbetjeningen eller en tænd sluk knap monteret andet sted.

Sol og vind føler eller kun vindføler. Lad teknikken styre din markise om den skal køre ind når vinden når det Max. det er indstillet til. Vælger man sol/vind er det kun sol funktionen der kan frakobles. Sol / vind føler kan tilsluttes til alle markiser med RTS. Vind føleren skal have strøm 230 W.

Terrassevarmer til de kølige aftner. Lakeret kabinet i samme farve som markisen. Terrassevarmeren monteres enten på selve markisen alt efter markise model. Varmeren kan leveres 1400 / 2000 watt. Betjening via fjernbetjeningen er muligt. Se mere PDF

Tilbehør til din markise

Her er der mange muligheder for at tilkøbe tilbehør / features til jeres nye markise. F.eks. kunne det være rullegardin i forbommen, som kan gøre at i vil sidde ugenert, eller skygge for den lave sol. Vælg den samme markisedug eller de gennemskinnelige duge. 

Hotspot Varme og behageligt lys under markisen med Hotspot. Monteres på væg eller nedhæng. Den max. Justering af hele elementet er på hver side af 30 °. Tilpasningen af ​​det tilbagetrukne lys - op til 360 ° og 60 ° tilt - kan indstilles individuelt. Den pulverlakeret aluminium kassette i et tiltalende design kan leveres til markisen matchende farve på markisen.

Fjernbetjening til markisen. Markiserne er (RTS) - radiostyret. Fjernbetjeninger kan købes med det antal kanaler der er brug for alt efter det udstyr der er valgt. Vægmonteret fjernbetjeninger er også muligt.

Lys til markisen. Næsten alle markiser kan der leveres en form for lys til. Nogle er lyset synligt når markisen er kørt ind Sienna 1650 nogle Firenze 6000 er lamperne væk når markisen er lukket.

Betjening af markisen med smartphone. Med Somfy tahomabox kan du styre din markise lige meget hvor du er henne i verden. alt du skal bruge er markisen skal bestilles med Io motor  - Tahomabox  - App så kan du betjene markisen. Se her 

Kontakt