Markise duge udskiftning

Markise duge udskiftning

Når du køber markisedug hos os får du et førsteklasses kvalitetsprodukt. Alle stoffer fremstilles på de mest moderne væve der garanterer perfektion ned til den mindste detalje. Se blandt andet vores udvalg af svejsede markiseduge der giver et endnu bedre visuelt indtryk. Gennem svejsning opnår dugen et kraftigt forbedret udseende og gennem test er det vist at svejsningen også forlænger levetiden. Vi forhandler også markiseduge af Sunsilkmateriale, der med Øko-Tex standard 100 certifikatet garanterer, at der ikke anvendes skadelige farvestoffer eller kemikalier ved produktionen af markisedugen. En af de mange fordele ved vores markiser er, at de giver UV-beskyttelse. Markiseduge i mørke farver yder op til 100% beskyttelse og de lysere farver samt ensfarvet hvis standser op mod 97% af UV-strålingen. Er du interesseret i en ny markisedug til terrassen vil vi opfordre til at komme forbi butikken eller ringe til os - vores kvalificerede medarbejdere står klar til at give vejledning om jeres ønsker og behov. Vi udskifter både private, forretningsmarkiser samt vinduesmarkisedug.

Faber-markiseduge overbeviser med deres kvalitet og design.

Se ind i butikken

Kontakt

Kontakt

ny markisedug udskiftning

Faber-markiseduge overbeviser med deres kvalitet og design.

Når du køber en Faber-markisedug, får du et førsteklasses kvalitetsprodukt. Alle stoffer fremstilles på de mest moderne væve, hvilket garanterer perfektion ned til den mindste detalje.
Grundig kontrol er også med til at sikre, at vi udelukkende leverer fejlfri duge. Men markiseduge yder ikke kun effektiv beskyttelse mod solen. De har også en afgørende betydning for farver og dermedstemningen under markisen.

ny vandtæt markisedug udskiftning

Markiseduge i sunsilk SNC, som er et innovativt og højteknologisk materiale, sikrer, at du endnu bedre kan nyde farverne under  markisens skygge. ”Øko-Tex Standard 100”-certifkatet garanterer, at der ikke anvendes skadelige farvestoffer eller kemikalier ved produktionen af sunsilkmarkisematerialer.

Den øgede UV-stråling udgør en stigende sundhedsrisiko. Derfor er det vigtigt at vide, præcis hvor mange skadelige UVA- og UVBstråler der passerer gennem dugen på den markise, man køber. Faber-stoffer i mørke farver yder 100 % beskyttelse. De lysere farver (også ensfarvet hvid) standser op til 97 % af UV-strålingen. Disse tal er baseret på forskning foretaget af Hohenstein Research Institute samt producenterne af vores tekstiltråd. Alle stoffer opnår den højest mulige solbeskyttelsesfaktor for tekstiler (UPF 50+). UPF (UV-beskyttelsesfaktor) angiver, hvor længe man kan opholde sig i solen, når man er beskyttet med den givne UPF. Stof med en UV-beskyttelsesfaktor på 50+ lader dig opholde dig sikkert i solen halvtreds gange så længe som uden beskyttelse, uden at du bliver forbrændt. For at bestemme den nødvendige solbeskyttelsesfaktor skal du vide, hvilken  hudtype du har, samt vide, hvor længe du vil opholde dig i solen (den tid, du selv er beskyttet x solbeskyttelsesfaktoren = maksimal tid i solen). Det er vigtigt at huske, at det solbeskyttende markisestof kun beskytter mod direkte sollys og ikke mod refekteret UV-stråling.

Ultrasonisk svejsning af akryl- og sunsilk markiseduge