Plisségardiner på mål

Plisségardiner på mål

Plissegardiner er tidens trend. Plisségardiner er det solafskærmningsprodukt med flest anvendelse muligheder og kombinationer, om man vælger det traditionelle klassiske et-lags-plisséstof eller det dobbelte Duette®, også som mørklægning. Hvis man vælger Duette®, vil man slippe for synlige snore fordi de kører inde imellem lagene i et meget elegant design. Dobbeltlagsgardiner fungerer også godt ved mørklægning, så der ikke er huller i stoffet, hvor lyset vil komme igennem. Hvis der er nogen der har forstand på stilfulde og elegante plisségardiner på mål, så er det os, og du kan altid finde et bredt udvalg af de bedste produkter. Plisségardiner på mål er velegnede til alle typer vinduer og hos os finder du adskillige betjeningsmuligheder. Vi kan blandt andet tilbyde varianter med sidetræk og plastkæde, samt smarte elektriske modeller med dertilhørende fjernbetjening for nem kontrol. Derudover kan du finde mange forskellige stoftyper når du handler hos os. Hvad end du er til tæt stof, eller måske til en model med en bagside der reflekterer lyset og derved hjælper til at holde varmen ude af rummet, bør du ikke snyde dig selv for et kig på vores udvalg. Vi er naturligvis altid glade for at høre fra dig, skulle du have spørgsmål i forhold til valg af produkt, eller hvis du ønsker at bestille et besøg.

plissegardiner

Plisségardiner på mål. Plisségardiner giver et flot tidløs design i alle rum. Enkelt og stilfuldt men meget dekorativt. 

plissegardiner up and down

Plisségardiner er en rigtig god løsning, hvis man har behov for at afskærme i bunden, eller i midten af sit vindue. Plisségardiner Up & Down som vises i dette eksempel er en meget populær løsning.

dobbelte plissegardiner

Plisségardiner er et produkt som fylder meget lidt, når det er trukket helt op. Så hvis man har store vinduespartier, hvor man gerne vil nyde sin udsigt, så tager det ikke meget plads. Der findes også plisségardiner uden snoretræk.

Plisségardiner Up & Down

Plisségardiner Up & Down er et fleksibelt produkt. Man kan placere sit plisségardin hvor i vinduet man har lyst til. Hvis behovet er, at man skal kunne afskærme fra bunden af vinduet, skubbes gardinet ned, og så trække i den øverste liste, til der hvor den skal være.

plissegardin mørklægning

Plissé up & down er en god løsning, hvis man ønsker lys ind foroven, men vil afskærme i bunden 

plissegardiner efter mål

Plissé på mål er en effektiv løsning til stuevinduer, køkkenvinduer og i soveværelse

plissegardiner mørklægning

Plissé på mål kan laves i mange forskellige modeller. Her er et eksempel på en model Up & Down

Inspirationsgalleri plisségardiner. Brug farver i indretningen af boligen. Skift ud til Plisségardiner og oplev dine vinduer få nyt liv. Vi har et væld af plisségardin modeller til alle typer vinduer, om de er buet - skrå eller skal monteres på en dør, der er et plisségardin til ethvert vindue. 

plissegardin

Plisségardiner efter mål findes i rigtig mange flotte farver, både som enkeltlagsplissé og som Duette.

plissegardin trådløs

Plisségardiner på mål i et enkelt og tidløs design. Elegant i alt sin enkelhed, som her i soveværelse.

plissegardiner frithængende

Plisségardin på mål i en smuk orange farve, som skaber liv og stemning i rummet.

Model LiteRise er et plisségardin uden snoretræk, modellen bejenes ved at løfte- eller trække i bundlisten. Modellen leveres normalt med et betjeningsgreb på bundlisten, som man tager fat i. Ingen lange snore som ligger på gulvet når gardinet er trukket op.

plissegardin stof mørklægning

Plissé Duette er en effektiv plissé, specielt i mørklægning, der er ingen huller hvor lyset kan komme ind, så den giver næsten total mørklægning. Snorene er gemt imellem lagene. I en almindelig Duette vil den afskærme lidt bedre, da der er dobbelt lag stof

Plisségardiner med DustBlock er meget velegnet til f.eks. et køkken. Dette er en overfladebehandling der er modstandsdygtig overfor vand, smuds og oliebaserede væsker. Produktet med denne overflade er nem at rengøre. 

Denne effekt leveres også til rullegardiner og lamelgardiner