Faber markiser / Markilux 879 Taranto / Udestuemarkiser

Faber udestuemarkiser 

Udestuemarkiser er for dig der kunne tænke dig at tilbringe så meget tid som muligt udenfor. Med en udestuemarkise kan du skabe et særligt rum, fyldt med hygge og afslapning, og forlænge de uforglemmelige sommeraftener ved at regulere temperaturen. Hos Roskilde-Gardiner.dk ønsker vi at vores kunder kan finde de bedste løsninger på markedet og tilmed til rigtig gode priser. Derfor har vi samlet varianter fra flere af branchens bedste og mest populære producenter. Vi forhandler naturligvis produkter i flere forskellige udtryk og uanset din ønskede model, får du en stilfuld og flot løsning, når du handler med os. Vi opdaterer jævnligt udvalget med nye produkter så tag et kig på alle dine muligheder her på siden og find netop den variant, der passer til dig. Er du i tvivl om hvilken variant der bedst vil passe til dit hjem eller har du spørgsmål, er vi altid parate med svar.

Kontakt

Glasoverdækkede terrasser har om sommeren brug for solbeskyttelse, og den beskyttelse giver markilux 879. Markisen, der er meget støjsvag, monteres under glasset og er derfor godt beskyttet mod skidt og fugt.

 

markilux 879 har meget at byde på. Gastrykfjedre sikrer, at markisedugen sidder rigtig godt. Det ser ikke alene godt ud. Dugen er også mindre udsat for at skabe vindstøj. markilux 879 imponerer med sit elegante design. Kassetten måler kun 130 mm og kan derfor næsten ikke ses under glastaget.

 

markilux 879 fås med tracfix-systemet, hvor dugen kører i et skinnesystem monteret på siderne. Det giver en sikker føring af dugen i siderne, og markisen får et pænt, afrundet udseende.

Markisen kan leveres op til 6 meter i bredden samt udfald også 6 meter ved en bredde på max 4 meter. 879 kan også fås med Tracfix. 

Smart tilbehør til forbedret komfort: Markilux trådløs fjernbetjening, sol- og  
vind sensorer ved hjælp af sensorteknologi.

Integreret lyssystem: LED-spotlights og LED-linjer kan kombineres forskelligt, montering  
på styrespor eller på et separat dækstøtterør (diskret kabelstyring).