Gardiner til børn

Gardiner til børn

Børneværelset er et oplagt rum til at skrue op for farverne og hos os kan du give rummet ekstra liv med en lang række farverige og udtryksfulde gardiner til børn. Vores udvalg består blandt andet af varianter med flotte, frihåndstegnede dyremotiver i skandinavisk stil, samt modeller i sarte pastelfarver, der har en beroligende effekt. Vi forhandler desuden et bredt udvalg af tilbehør til gardiner til børn, som for eksempel underlister i aluminium og natur-bronze, plast- og stålkæder og meget mere. Alle rullegardiner kan derudover udstyres med elektrisk styring og fjernbetjening, vi opdaterer ofte udvalget med nye, spændende varianter. Kunne du tænke dig at gøre børneværelset endnu sjovere og mere stimulerende at opholde sig i, kan vi derfor varmt anbefale et kig på vores udvalg her på siden. Vi er desuden altid glade for at høre fra dig, skulle du have spørgsmål angående særlige modeller eller vores generelle udvalg.

foldegardin børn inspiration

Børnegardiner til værelserne kunne eksempelvis være foldegardiner, som vist her. Foldegardiner findes i mange forskellige tekstiler, og alt bliver lavet på mål.

børnegardiner

Få lavet mange sjove effekter på jeres gardiner, uanset om det er til børnene, eller et helt andet sted.

gardiner børn

Man kan også kombinere foldegardin og almindelige gardiner som vist på dette eksempel. Vi forarbejder alt på mål, så det passer til vinduet.

børneværelse

Til den lille balletdanser. Har vi små sjove effekter som viser hvem der bor i dette værelse. Få syet gardiner, poser eller puder som matcher.

pige værelse

Gardiner i pigeværelset. Kom ind i vores butik og se de mange forskellige tekstiler til børneværelset.

drengeværelse gardiner

Gardiner på mål. Kom ind til os, eller ring og få en snak om de forskellige muligheder der er. Få den helt rigtige løsning lige til jer.

rullegardin børn

Leder du efter børnegardiner? Kom ind i vores butik, og se det store udvalg i både rullegardiner og tekstiler.

rullegardiner børn

Vi kommer og måler op og montere. Se de forskellige dessiner derhjemme, så i får et godt indtryk af, hvordan det ser ud.

gardiner børneværelse

Enkelt og stilfuldt. Ensfarvede mørklægningsrullegardiner, som dæmper lysindfaldet, og alligevel giver rummet udtryk.

faber gardiner børn

Mørklægningsrullegardin på mål laves selvfølgelig også i børnedessiner. Her er vist et eksempel. Kom ind og se vores udvalg.

gardiner børn

Ny kollektion fra Faber indeholder flere forskellige mønstre og ensfarvede mørklægningsrullegardiner, som er velegnet til værelser.

gardiner børn velux værelse

Velux rullegardiner findes i flere ensfarvede, og de har en kollektion med mange forskellige Disney figurere og Star Wars.