Rullegardiner efter mål

Rullegardiner efter mål

Kunne du tænke dig rullegardiner efter mål med støjsvag betjening og optimal bremseevne, er du kommet til det rette sted. Hos Roskilde-Gardiner.dk kan vi altid tilbyde et stort udvalg af de mest populære varianter. Er du for eksempel interesseret i at kunne skjule produkter når det er oprullet, forhandler vi smarte frontprofiler der hjælper dig til at opnå en flot og ensartet helhedsindtryk. Vores rullegardiner efter mål fås desuden i et væld af smukke farver, så uanset om du er til det farverige og spraglede eller det mere afdæmpede og stilrene, har vi med garanti lige det, du søger. Vi tilbyder endda varianter med flotte mønstre og abstrakte former og vi bestræber os på løbende at opdatere udvalget med nye produkter. Gør derfor dig selv en tjeneste og se nærmere på dine valgmuligheder lige her på denne side. Vil du vide mere om enkelte produkter eller vores generelle udvalg, er du som altid meget velkommen til at kontakte os.

rullegardin efter mål

Rullegardiner med SanaPlusTM, er en antibakteriel overfladebehandling samt flammehæmmende. Dette kunne være særlig velegnet til køkken.

faber sort rullegardiner efter mål

Rullegardin efter mål med DustBlock  - overfladebehandling med smuds- og fugtafvisende egenskaber. Et godt køb til rullegardiner i køkken. Denne overfladebehandling kan også leveres til plisségardiner og lamelgardiner

faber rullegardin efter mål

Rullegardiner kan leveres i flere tæthedsgrader, transparent, tætvævet stof og mørklægningsstof. Ved transparent skal man være opmærksom på, at der kan skimtes / ses igennem vævet.

rullegardin efter mål mønstret

Som vist i dette eksempel, kan rullegardiner efter mål leveres i mange mønstre og farver, så de skaber en helhed i hjemmet.

rullegardiner efter mål

Enkelt og stilrent hvidt dessin, som danner en flot ramme i vinduerne. Kan leveres med en aluliste i bunden, som afslutter rullegardinet.

rullegardin efter mål

Som vist på dette eksempel, kan man kombinere flotte listeafslutninger på rullegardin, så det hænger sammen med resten af rummet. Dette kan også laves i rullegardin mørklægning.

Rullegardiner efter mål, både i mørklægning og almindelig lærred, kan leveres som elektriske gardiner. I det viste produkt, kører begge rullegardiner mørklægning samtidig med et enkelt tryk, monteret i kassette med sidesluser, så det lukker lyset ude. Hvis man har flere produkter, kan disse også køre seperat med en 4 - kanal fjernbetjening.

Rullegardiner efter mål

Alle rullegardiner leveres efter mål. Idag kan man få mange flotte farver og mønstre, samt flotte lister som diskret afslutning. Faber Multishade, også kaldet dobbelte rullegardiner, leveres i mange flotte farver og mønstre. Dette er et rullegardin som giver en flot effekt, når det er rullet ned i vinduet. Man kan stille positionen således at det lukker lidt af for lys, eller stil det så du har fin udsigt imellem de vandrette linier.