Trådgardiner ADO

Den tidløse elegance i snor gardinerne er næsten betagende, når de vises over store flader. Deres dristige enkelthed, det særlige samspil mellem lys og kontraster, den enestående åbenhed, der ikke kan opnås med noget andet stof.

Der er produkter, der simpelthen er tidløse klassikere fra starten. Ligesom trådgardinet ADO Cordon ®.

Og det er meget mere end blot en gentagelse, der rider på retro-bølge. ADO Cordon ® er den originale på verdensmarkedet, uforlignelige takket være sin enestående kvalitet og det unikke design.Og det er meget mere end blot en gentagelse, der rider på retro-bølge. ADO Cordon ® er den originale på verdensmarkedet, uforlignelige takket være sin enestående kvalitet og det unikke design.Og det er meget mere end blot en gentagelse, der rider på retro-bølge. ADO Cordon ® er den originale på verdensmarkedet, uforlignelige takket være sin enestående kvalitet og det unikke design.

Kontakt

Trådgardiner

ADO trådgardiner laves altid efter mål og og leveres i flere farver. Trådgardinerne kan laves op til 6 meter i bredden i et stykke, og 6 meter i højden. Det er muligt at få syet velcrobånd eller rynkebånd på trådgardinerne. Alt efter hvilken tæthed at trådene det ønskes, er det muligt at få trådgardinerne produceret i dobbelt lag, der giver et tykkere gardin.

Snor gardiner 

Trådgardiner også kaldet snorgardiner lavet efter dine mål og farve ønske. Vælg et lag eller dobbelt lag hvis et tæt udseende ønskes. Trådgardiner kan leveres med velcro eller almindeligt rynkebånd hvis trådende ønskes at kunne trække for og fra.