Persienner på mål

Persienner på mål

Persienner på mål er for dig der ønsker effektiv solafskærmning til en fornuftig pris og her hos Roskilde-Gardiner.dk finder du adskillige stilsikre varianter. Med persienner på mål kan du nemt regulere lysmængden i dit hjem og med fokus på funktion, form og design, pynter vores produkter i alle hjem. Vi kan tilbyde modeller med varierende lamelbredder, herunder både 25mm, 35mm og 50mm. Derudover har du naturligvis flere valgmuligheder hvad angår lamelfarve og overflade. Kunne du tænke dig en variant til skråvinduer, kan vi også i den sammenhæng matche dine ønsker og du bestemmer selv om du vil have drejestang, snor eller en elektrisk model med fjernbetjening. Dette er blot nogle af dine muligheder når du handler hos Roskilde-Gardiner.dk så uanset om du er til træpersienner eller fjernstyring, har vi garanteret den helt rigtige model. Tag et kig på hele vores udvalg nedenfor eller kontakt os direkte hvis du har spørgsmål.

persienne gardin lameller

Persienner er en klassisk og elegant løsning til dit vindue. Bestil den farve som passer til dit behov.

persienner lameller gardiner

Stilren design som skaber en helhed i rummet. Lameller drejer med det samme, når du bruger drejestangen. Mekanisme er lavet 1 til 1 drejning.

persienne aluminium gardiner

Persienner på mål er en fantastisk løsning ved trappeopgang, da det er muligt at regulere lysindfaldet.

persienne efter mål

Fordel ved at købe persienne på mål, er at de kan laves med skrå overliste, så det er muligt at få solafskærmning i disse vinduer.

aluminiums persienne efter mål

Persienner på mål fås i et utal af farver. På den måde kan du få persienner, som passer perfekt sammen med farven på dine vægge eller karm.

persienne efter mål alu

Persienner med lamelbredde i 35 mm eller 50 mm, giver et godt view igennem lamellerne. Der er større afstand, så det ikke virker så voldsomt i store glaspartier.

aluminiums persienne efter mål

Mange af vores persienner fås i et utal af farver, på den måde kan du få persienner, som passer perfekt sammen med resten af dit interiør

persienne efter mål alu

Persienner på mål kan laves til næsten alle størrelser vinduer. Ved spisebordet er det rart, at kunne regulere lysindfaldet, så man ikke bliver generet af solen

persienner alu efter mål

Moderne, praktiske og meget populære. Persienner passer til enhver boligtrend og kontormiljø. Vores kollektioner byder på uendelige variationer i mønstre og farver