Vinduesmarkiser

Vinduesmarkiser

Skal du bruge en flot og slidstærk vinduesmarkise til en rigtig god pris så bør du ikke gå glip af et kig på vores udvalg. Hos Roskilde-Gardiner.dk kan vi nemlig tilbyde mange forskellige varianter fra de bedste producenter på markedet. Med en vinduesmarkise kan du nemt holde varme ude under sommeren og slippe for generende genskin, samtidig med at du har frit udsyn ud af dine vinduer. Vi forhandler blandt andet smarte varianter med elektrisk betjening, der gør det endnu nemmere at regulere lysmængde og varme. Derudover forhandler vi naturligvis modeller i flere forskellige størrelser så du kan få netop den, der passer til dine vinduespartier. Lyder det som noget for dig så tag et kig på hele vores udvalg på siden her og find den variant du skal bruge. Vi er altid glade for at høre fra dig hvis du har spørgsmål i forbindelse med udvalget eller hvis du ønsker at booke et besøg.

Kontakt

Solide markisearme

De solide faldarme har gastrykfjedere, der giver stor stabilitet og optimal spænding af markisedugen. Samtidig er armene utroligt modstandsdygtige overfor det skiftende danske vejr og kan absorbere selv kraftige vindstød.

Napoli vinduesmarkise

er en ideel løsning til beskyttelse af dine møbler og gulve. Markisens enkle design er med til at fuldende dit vindues helhedsindtryk og giver dig optimal kontrol med lys og indkig. Den lukkede kassette, som fås i både en rund og en kantet udgave giver ekstra beskyttelse af markisedugen, når den er kørt ind.