Lamelgardiner efter mål

Lamelgardiner efter mål

Lamelgardiner er det perfekte valg til store vinduer, karnapper, vinduer med buet eller skrå overkarm og som rumdeler. Hos Roskilde-Gardiner.dk fremstilles de specielt til dig efter mål og passer derfor perfekt til dit vindue. Hos os har du desuden valget imellem lette og tætte stoffer, samt forskellige mørklægningsløsninger, alt efter behov. Har du særlige ønsker i forhold til skinne farve eller kunne du tænke dig en bundkæde i lækker metal, kan vi også i den forbindelse imødekomme dine ønsker. Vores lamelgardiner kan laves med fjernstyring så du ved hjælp af en fjernbetjening kan kontrollere lysmængden. Vi forhandler produkter i flere forskellige bredder for at kunne matche alle vores kunders behov, heriblandt 63mm, 89mm, 127mm og 250mm. Se nærmere på vores udvalg her på siden, der består af modeller i mange forskellige farver. Kunne du tænke dig at vide mere om enkelte produkter, er du velkommen til at kontakte os.

lamelgardiner efter mål faber

Vi levere alle lamelgardiner på mål. Du kan enten selv komme med dine mål, eller vi kan komme hjem til jer og tage målene. 

lamelgardiner på mål faber løse lameller

Lamelgardiner kan laves i 4 forskellige bredder. 63 mm, 89 mm, 127 mm og 250 mm. Findes i mange forskellige farver og mønstre samt mørklægning.

lamelgardiner efter mål løse lameller faber

Som vist i dette eksempel, kan lamelgardiner også laves til et buet vindue, samt skrå partier.

lamelgardin sort efter mål faber bundvægte

Lamelgardiner på mål, kan laves til mange formål. Det kan være en solafskærmning i stuen, en rumadskillelse i et værelse, eller til et kontor.

opsætning af lamelgardiner efter mål faber hvide

Den klassiske og elegante løsning i et stort vinduesparti. Mulighederne er mange med et lamelgardin. Du kan regulere lysindfaldet, ved at dreje dine lamelgardiner.

lamelgardiner efter mål faber hvide bundvægte

Det er også en mulighed at få skiftet løse lameller ud i sit system. Det kan være at du tænker, at der nu skal nogle sorte lameller sammen med dine hvide, det kan også lade sig gøre.

Lamelgardiner

Lamelgardiner kan laves til alle former for vinduer. Skrå lamelgardiner  eller buet foroven både som, almindelige og mørklægningslamelgardiner: Alle lamelgardiner kan laves med el styring vis der er brug for den funktion. Alle elektriske lamelgardiner laves med Somfy motor samt fjernbetjening.