Elektriske gardiner

Elektriske gardiner

Har du valgt lamelgardiner til dine store vinduer eller karnapper så bør du også overveje om de skal monteres med en elektrisk motor. Elektriske lamelgardiner betjenes med en trådløs fjernbetjening og systemet laves både til almindelige lamelgardiner, til stofgardiner og mørklægningsgardiner. Vi kan også tilpasse de elektriske gardiner til skrå systemer, optræk og skråstilling af lamellerne så lysindfaldet bliver som ønsket i rummet. Vi fører et bredt udvalg af tekstiler, farver og mønstre samt bredder der matcher netop dine drømme og behov. Dine nye elektriske lamelgardiner kan også være til forskellige formål, hvad enten det er solafskærmning i stuen og kontoret eller til lysregulering i de mest brugte rum i huset. Drømmer du om smukke nye lamelgardiner på mål der er lette at betjene og ikke kræver at du selv trækker for, når solen står skarpt ind i rummet så kig med på denne side, eller ring til os - vi er altid klar med gode råd og vejledning samt et tilbud.

elektriske persienner fjernbetjening

Elektriske persienner

Betjen dine persienner via fjernbetjening trådløst. Persiennerne kan både hejses op og ned samt lamellerne kan drejes via fjernbetjeningen. 

 

Tahoma box somfy

Betjen al din solafskærmning via Iphone / Ipad med en Somfy Tahoma box  . Få kontrol og dine gardiner også når du ikke er hjemme.

elektriske rullegardiner batteri motor fjernbetjening

Elektriske
Rullegardiner

Rullegardiner med motor enten med den lyd svage 230V Somfy Sonesse motor med RTS. Elektriske rullegardiner til større systemer med central styring kan også leveres.

Elektriske
Rullegardiner batteri

Er der ikke mulighed for at trække strøm til elektriske rullegardiner er en batteri løsning også mulig. Til et sæt følger der motor RTS styring  - batterirør samt fjernbetjening med. Batteri løsningen kan trække et rullegardin op til 5 m2.

elektriske lamelgardiner batteri motor fjernbetjening

Elektriske Lamelgardiner

Betjen dine lamelgardiner med trådløs fjernbetjening. systemet laves både til almindelige lamelgardin stof og mørklægning. Elektriske lamelgardiner laves også til skrå systemer optræk og skråstilling af lamellerne så lysindfaldet bliver som ønsket i boligen. 

elektriske plissegardiner batteri motor fjernbetjening

Elektriske plisségardiner

Plisségardiner med motor betjen dem med en trådløs fjernbetjening enten enkel vis eller, som en gruppe. Tilføj styring sol  - varme kontrol over dine plisségardiner.

Trådløs betjening 

Somfy smart styring af din solafskærmning 

elektriske foldegardiner batteri motor fjernbetjening

Elektriske foldegardiner / liftgardiner

Elegante elektriske foldegardiner med motor og fjernbetjening. Betjen dem enkeltvis eller som en samlet gruppe. 

Fremstilling af foldegardiner

Alle vores foldegardiner / liftgardiner bliver fremstillet med syet bånd på bagsiden af gardinet, så foldergardinet er nemt at rengøre. Liftgardinets betjening er med sidetræk er med en bomuld snor, plastkæde eller motorstyring med fjernbetjening.