Faber markiser / Markilux Pergola markise

Pergola markisen

Her hos Roskilde-Gardiner.dk har vi ikke bare en ekspertise i gardiner, men også i markiser i alle afskygninger. Derfor kan du naturligvis finde et bredt udvalg af de bedste Faber / Markilux pergola markiser, her hos os. Kunne du tænke dig et stort udfald så er en Faber / Markilux pergola markise absolut et oplagt valg. Denne variant kan dække meget store arealer og benyttes derfor ofte af restauranter og caféer. Denne type kan desuden laves i nøjagtig den bredde du ønsker og kan både fungerer som et samlet system og individuelt. Varianten monteres typisk på en væg, men er dette ikke muligt så kan den også fungerer fritstående ved hjælp af vægtkasser og et stolpesystem. Du har naturligvis fuld kontrol over højden og så fås typen desuden med vandtæt markisedug. Har du spørgsmål i forbindelse med valg af model så er du meget velkommen til at kontakte vores kundesupport. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se video demonstration af Faber Pergola markisen. Du er velkommen også at se den i vores butik i Roskilde.

Faber Pergola markise system velegnet til at dække et stort område feks. restaurant, cafe osv. 

Pergolaen kan også leveres med vandtæt markisedug. Pergolaen på billede er monteret med en teleskop stolpe på midten.

Kontakt

Pergola markise

Pergola markisen kan laves i den bredde der er behov for.

Markisen kan betjenes enten som et samlet system eller hver for sig.

Er det ikke muligt at montere pergolaen på væg, kan et system med vægtkasser og stolper leveres, så det bliver en fritstående pergola.

Højden på pergola bestemmes ved montering, evt kan en eller to justerbar stolper monteres hvilket gør man kan justeres højden på pergolaen.